Servicii

PROIECTARE DE ARHITECTURA - URBANISM - AMENAJARI

Am configurat pentru dumneavoastra o gama cat mai vasta de servicii, cu optiuni cat mai largi. Aceasta gama de servicii este constructia experientei noastre 

Continutul serviciilor noastre

Oferim o gama complexa de servicii dedicate proiectarii de arhitectura si urbanism, plus servicii conexe.

Certificate de Urbanism

Intotdeauna un proiect va pleca avand la baza un certificat de urbanism. Pentru aceaste documentatii va oferim acest serviciu complet. Realizam intreaga documentatie pentru obtinerea certificatului de urbanism.

Proiecte Arhitectura

Pentru noi proiectarea de Arhtiectura inseamna mult mai mult decat am putea sa rezumam in cateva cuvinte. Proiectare de arhitectura pentru locuinte, case si retail , inclusiv partea de proiect tehnic, inclusiv liste de canitati aferente proiectului. Definim proiectarea de arhitectura ca un modul de proiectare complexa, deoarece aducem si integram in proiectul ce se va livra, o gama larga de specilitati conexe ( proiectare de rezsitenta, expertize tehnice, expertize PSI, relevee, studii Geo si alte avize )

Proiecte Urbanism

Prin proiectarea de urbanism, aducem terenul la maximul de potential pentru realizarea viitoarelor proiecte. Astfel de proiecte pot fi : PUD , PUZ, PUG.
Studii urbanistice reprezinta o proiectare cu titlu anticipativ, si are foarte mare importanta pentru urmatoarele etape de proiectare ce vor urma.

Project Management

In toti acesti ani, am dezvoltat un produs special realizat pentru a veni in sprijinul clientilor nostri. Oferim intreg sistemul de avizare si management de avize, inclusiv coordonarea documentatiilor necesare in vederea obtinerii autorizatiilor de construire.

Amenajari Interioare

Concept design. Orice proiect va pleca intodeauna avand la baza o solutie de design si un concept bine stabilit. O tema corect realizata de la bun inceput, reprezinta un traseu liniar pentru un proiect. Solutiile noastre de space planning au la baza eficientizarea modului de lucru, si o utilizare corecta a spatiului amenajat.

Iluminat Arhitectural

Pe langa serviciile noastre de baza, suntem si distribuitori autorizati de iluminat arhitectural. Prin intermediul nostru puteti beneficia de ce le mai noi tehnologii in materie de iluminat arhitectural

Incepe proiectul tau acum!

Incepe sa ne spui ceea ce iti doresti 

Vrei sa afli ce iti putem oferi?

Incepe proiectul cu noi si vei beneficia de toate solutiile de project management optimizate pentru proiectul tau!