Proiecte de Arhitectura

Prin intermediul acestei galerii dorim sa readucem pe website cateva din proiectele noastre.

Casa de Vacanta
Valea Doftanei Prahova

Tema acestui proiect a plecat inca de la bun inceput de la oprtunitatea data de catre amplasament. Cerintele acestui proiect au fost pentru a deservi o familie mare pe zona de week-end, insa cu activitati multiple de petrecere a timpului liber si recrere. Terenul se afla intr-o zona deluroasa, si cu un view de tip belvedere. Un alt aspect interesant pastrat si integrat in acest proiect au fost traseele potrivite pentru drumetii scurte. Prezentarea acestei locuinte a fost realizata in mai multe ipostaze de anotimp, calitatile si punctele tari regasindu-se in toate situatiile. Suprafetele utilizate au fost rezultatul activitatilor si functiunilor dispuse in acest imobil.

Imobil birouri
Concept Building Office
Aviatorilor Bucuresti

Proiectul a survenit ca o cerinta optima de lucru, intr-una din cele mai populare zone ale Mun. Bucuresti. Interventia in zona urbana, pentru a aceasta cladire, concept, a fost raportata la caracteristicile urbanistice ale zonei. Complexitatea acestui concept a survenit din rezolvarea functiunilor ce trebuiau integrate, parcari si sali de meeting.

Locuinta P+1E
Bucurestii Noi - Sector 1

Aceasta locuinta a fost un proiect complex, in care am realizat atat conceptul locuintei, urmat de toata partea de proiect tehnic, cat si proiectul de amenajare interioara  dar si landscape design. Functionalitatea acestei case este una foarte complexa, fiind mereu pregatita a se adapta. Exista o generoasa zona de zi si de petrecere a timpului liber atat in casa, cat si in gradina amenajata respectiv piscina.

Locuinta P+1+M
Zona suburbana Bucuresti

Terenul generos aflat la aproximativ 25 de km de bucuresti, a dus la startul acestui proiect. Conexiunea fata de Municipiul Bucuresti, a influentat destul de mult ideea de tema, raportata la investitia in aceasta locuinta. Este o locuinta dedicata unei familii cu 2 copii. Aceasta casa va fi permanent locuita. Terenul Generos a pastrat si un loc superb pentru amenajarea unei gradini potrivite pentru petrecerea timpului liber.

Perspectiva noastra

Din 2013 si pana in prezent, am ales sa inmagazinam toata experienta acumulata in tot acest timp, si totodata sa o traducem in alte forme, pentru o buna utilizare in proiectele ce vor urma. Sub acest aspect, in ultimii ani, am fost foarte bine cotati in zona proiectelor pentru persoanele juridice si companii, dar nu in ultimul rand si pentru serviciile dedicat persoanelor fizice. In prezent statistica noastra de lucru, arata conform graficului de mai jos.

Tipologii de proiecte realizate

01

Spatii comerciale

In ultimii ani ne-am specializat foarte mult in proiectarea de spatii comerciale si retail. Aducem plus valoare proiectelor noastre prin solutiile pe care le propunem.

02

Constructii industriale

Proiectarea de cladiri cu destinatie pentru productivitate si depozitare, este o alta nisa pe care noi am mers in ultimii ani si ne-am specializat.

03

Cladiri de birouri.

Ne plac foarte mult cladirile de birouri, si ori de cate ori avem ocazia sa preluam un proiect cu o astfel de tema, suntem mereu interesati. Cladirile de birouri, sunt imobilele unde mereu tehnolgiile pot face diferenta.

04

Ansambluri rezidentiale

Deseori in cadrul unui birou de arhitectura, ajung si proiect de volum. Realizarea unui ansamblu rezidential,denota foarte multa responsabilitate, si foarte mult know-how in ceea ce priveste rezultatul finit pentru clinetii finali, cumparatorul.

05

Locuinte colective

Cand spunem locuinte colective, ne referim la un imobil, strict pentru apartamentare, dar care poate fi si independent.

06

Consultanta imobiliara

Baza noastra de date, in tot acest timp, a dezvoltat si acest serviciu, si intotdeauna prin studii de pre-fezabilitate, am reusit sa evaluam corect elementele unei investiitii.

Ce iti oferim ?

Prin acest serviciu, aducem tema de proiectare pana la aprobarea finala de ” custom project ” . Asta face proiectul sa capete propria sa identitate.

Integram in serviciile noastre toate specialitatile necesare in realizarea unui proiect de arhitectura. Prin intermediul echipei si a colaboratorilor nostrii, aducem intreaga linie de specialitati conexe, sub directa noastra coordonare.

Atunci cand sunt necesare studii suplimentare, cum ar fi… studii geo, probe materiale, studii de insorire, etc… noi vom rezolva si aceste aspecte.

Orice proiect beneficiaza implicit de suportul nostru pana la finalizare. Suntem aceeasi echipa cu beneficiarul proiectului.

Abordam orice proiect cu intraga experienta profesionala dobandita pana acum. Asta ne ajuta sa fim foarte bine optimizati spre a lua o decizie corecta si in cel mai scurt timp.

Proiecte finalizate
Clienti activi
K+
Metri patrati proiectati
Localitati active

Ai vrea sa incepi sa lucrezi cu noi?

Daca prezentarea serviciilor noastre de mai sus, care este totusi o prezentare succinta si informatica, ti-a fost de folos, ne poti oricand contacta.